Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Premiéry v kinech v týdnu od 10. listopadu

09.11.2011 14:45

V týdnu od 10. listopadu se v kinech objeví další premiérové filmy. Vyražte třeba na film Arthur a souboj dvou světů, který nabízí multikino Cinestar v Olympii v Plzni - Černicích.

Arthur a suboj dvou světů

Arthur a souboj dvou světů - dobrodružný, rodinný, fantasy - Francie, 2010, 101 min, přístupno od: bez omezení

Pomocí lsti se Maltazard dostal do světa lidí. Má jasný cíl: sestavit armádu obřích seidů a převzít nadvládu nad celým světem. Vypadá to, že plány mu může zmařit jenom Arthur, který se ale musí nejdříve dostat do své ložnice a vrátit se do své původní velikosti! Uvězněný v drobném tělíčku Minimoje, se může samozřejmě spolehnout na pomoc Selenie a Betamechea a kupodivu také na Darkose, syna Maltazarda, který tvrdí, že chce přejít na jeho stranu. V závěrečném boji proti Maltazardovi, kdy jde Arthur se svými kamarády pěšky, jede na kole, v autě a dokonce i na motorce Harley Davidson, bude Arthur s kamarády potřebovat veškerou pomoc, která seženou. Bitva může začít!

Mistrovský plán - akční, komedie, krimi - USA, 2011, 104 min, přístupno od: 12 let

Josh Kovacs (Ben Stiller) je manažerem jednoho z nejluxusnějších rezidenčních hotelů v New Yorku. V jeho nejvyšším patře má byt burzovní titán Arthur Shaw (Alan Alda). Ve chvíli, kdy se provalí, že tenhle chlapík zdefraudoval peníze svých klientů, změní se jeho byt na luxusní domácí vězení, kde na něj dnem i nocí dohlížejí agenti FBI. Pro Joshe je to jedna z nejhorších zpráv v životě. I on, spolu s ostatními pracovníky hotelu, patřil ke Shawovým klientům a kvůli jeho machinacím přišel o životní úspory. Na konci temného tunelu přesto svítí světélko naděje. Uvnitř svého apartmánu ukrývá Shaw velmi slušnou finanční hotovost, kterou zatím agenti FBI nedokázali vypátrat. Co nedokážou oni, mohli by zvládnout hoteloví zaměstnanci, kteří „doma“ dokonale znají každý krychlový metr prostoru. Jenže taková loupež potřebuje dokonalý plán a na ten jsou hoši s čistým trestním rejstříkem krátcí. Josh proto nakontaktuje zlodějíčka Slidea (Eddie Murphy), aby se s nimi pustil do téhle Mission: Impossible. Jenže i v „mistrovském“ plánu se můžou objevit trhliny, se kterými ani „mistr tesař“ nepočítal. A co teprve zlodějští učni.


SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství