Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Letní počasí láká k vodě. Venkovní bazény prodlužují sezonu

13.09.2016 19:42

Vzhledem k letnímu počasí se bazény v Plzni na Slovanech a na Lochotíně zavřou až koncem září. V provozu zůstává i dobřanská Kotynka.

IMG_3863

Oba plzeňské venkovní  bazény už měly být podle původních záměrů zavřené. "My jsme plánovali ukončit sezonu začátkem září, ale vzhledem k vývoji počasí jsme provozní dobu prodloužili. Zatím předpokládáme, že bychom je zavřeli koncem září. V provozu jsou vždy od sedmi hodin ráno do 19 hodin. Bohužel to nejde jako přes léto do 21 hodin, protože to bychom tu už byli potmě,“ říká ředitel Plaveckého areálu města Plzně Tomáš Kotora.

Také v Dobřanech chtějí ponechat koupací biotop Kotynka ještě otevřený. "Máme v plánu nechat biotop Kotynka v provozu do konce září a meteorologická předpověď napovídá, že bychom to mohli dodržet,“ sděluje starosta Dobřan Martin Sobotka. Na Kotynce už platí ceny vedlejší sezony, návštěvníci zaplatí celodenní vstupné ve výši 20 korun. Návštěvníci mladší 18 let, studenti, důchodci a zdravotně postižení mají vstup zdarma. V hlavní sezoně přijde vstupenka ve všední dny na 50 korun a o víkendech stojí 60 korun. Na Kotynce už se od září neplatí ani za parkování. "Je ale kratší otevírací doba, a to od 10 do 18 hodin,“ upřesňuje Martin Sobotka.

Na vstup zdarma ve všední dny už láká i koupací biotop v Blovicích.  Otevřeno tady bude minimálně do pátku 16. září.

V Rokycanech už se sezona na městském venkovním koupališti blíží ke konci. "Otevřeno tu bude už jen do čtvrtka 15. září,“ sděluje místostarosta Jan Šašek.

FOTO: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství