Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktoria Plzeň si v Olomouci zajistila účast ve čtvrtfinále MOL Cupu

17.11.2023 10:21

Ve čtvrtek 16. listopadu vyrazil kádr FC Viktoria Plzeň do Olomouce, kde se odehrálo osmifinále MOL Cupu. Plzeň po otočce dokázala získat cenné vítězství a postoupit do další fáze MOL Cupu.

MOLcupOlomouc_FCVP

Hned v 7. minutě utkání otevřela skóre domácí Sigma. Do dolního rohu plzeňské branky se trefil Radim Breite. Viktoria rychle odpověděla, o deset minut později srovnal Cadu, následně Pavel Šulc. První poločas také bohužel ovlivnila zranění. Hřiště postupně opustili Vodháněl, Jemelka a Pokorný. Do šaten hráči odcházeli za stavu 1:2 pro Viktorii.

V druhé polovině utkání se do velké šance dostal Lukáš Juliš, který se ocitl sám před brankou plzeňského gólmana, Baier jeho střelu vyrazil na tyč. Trefit tyč se podařilo v 71. minutě na druhé straně hřiště i Sýkorovi. O minutu později to už Viktorii vyšlo, Šulc upravil skóre na konečné 1:3 pro Západočechy. 

“Utkání bylo velice obtížné, mám k Olomouci velký respekt, v poslední době hrají slušný a pro soupeře náročný fotbal. My jsme navíc měli oslabenou sestavu, jeli jsme k zápasu bez čtyř reprezentantů. Ale dokázali jsme tomu čelit, a i po inkasované brance jsme rychle zareagovali a dokázali utkání otočit. Toho si vážím. Měli jsme tam řadu fotbalových, kvalitních a připravených akcí. Soupeř taky nějaké měl, hrál se otevřený fotbal,” zhodnotil utkání hlavní kouč Miroslav Koubek.

Foto ilustrační FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství