Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Závora u Kauflandu na Roudné nefunguje vinou nepozorného řidiče, FOTKY!!!

04.07.2013 14:40

Zákazníky, kteří tajně doufali, že parkoviště bude opět k dispozici bez závor, musíme zklamat. Nepozorný řidič závoru rozbil a jak se QAPU podařilo zjistit, oprava vyjde na miliony!!!

DSC00503
DSC00514DSC00502DSC00503DSC00505DSC00508DSC00509DSC00510DSC00512

Pokud patříte mezi zákazníky obchodního centra v Plzni na Roudné a v posledních týdnech vás překvapilo, že na parkovišti nemusíte čekat na parkovací lístek, máme pro vás důležité informace. Závory nemají "prázdniny nebo dovolenou", ale čeká se na náhradní díl, aby mohly být zase funkční. Nepozorný řidič zařízení při výjezdu poškodil a zatímco původně to vypadalo, že půjde o banální opravu, ukázalo se, že škoda je obrovská.

,,Rozhodně to není, že bychom o prázdninách nechali parkoviště bez závor a parkovacích lístků, jen vinou nepozorného řidiče je závora rozbitá a čeká se na náhradní díl, který není běžně na skladě. Bohužel se ukázalo, že oprava vyjde na několik milionů korun. Jakmile se závory podaří opravit, znovu bude parkoviště fungovat se závorami," prozradila QAPu jedna z pracovnic společnosti InterCora, které parkoviště patří.

Důvod, proč společnost k tomuto opatření sáhla a parkoviště ohraničila závorami, je více než jasný. Plochu často využívali lidé, kteří nechtěli platit v centru města a rozhodně nepatřili mezi zákazníky Kauflandu. Ti, co pak přijeli nakoupit, neměli třeba už v dopoledních hodinách šanci zaparkovat. Společnost InterCora proto nechává zákazníkům tři hodiny zdarma a kdo chce stát dýl, musí zaplatit 30 korun za hodinu.

,,Musím se přiznat, že jsem bydlela tady kousek a když nebylo, kde zaparkovat, tak jsem občas zajela sem. Většinou jsem auto postavila na kraj, abych "nepřekážela". Ale dnes opravdu jedu nakoupit, přísahám a navíc jsem se přestěhovala na Bory," prozradila nám Eva s tím, že i jí překvapilo, že závory u Kauflandu už pár týdnů nefungují. Jak se QAP.CZ přesvědčil na vlastní oči, řidiči si totiž na lístky zvykli a každý u parkovacího automatu zastavil. Našel tam jen cedulku "mimo provoz".

A kdy zákazníci opět budou vjíždět na parkoviště s lístečkem? ,,To zatím opravdu netušíme, náhradní díl je objednaný a nezbývá, než čekat. Jakmile dorazí, závory se opraví a začnou opět fungovat," zní poslední informace z InterCory.

FOTO:QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte