Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Tajná akce "Privat"! V bytech po Plzni se kšeftovalo se sexem - FOTKY

27.10.2015 12:49     27.10.2015 13:06

Za mimořádného utajení proběhla v Plzni policejní akce pod názvem "Privat". Zaměřila se na nabízení sexuálních služeb v bytech po městě. Čtěte podrobnosti.

FOTO_PČR (4)_postcard
FOTO_PČR (4)_postcardFOTO_PČR (1)FOTO_PČR (2)FOTO_PČR (3)FOTO_PČR (4)FOTO_PČR (5)FOTO_PČR (6)

Trojice kuplířů skončila po speciální akci v rukou plzeňských kriminalistů. V průběhu přísně utajované realizace policisté provedli několik domovních prohlídek. Vyšetřování je nakonec zavedlo až na Tachovsko. V péči policistů skončily i ženy, které služby nabízely přímo ve vytipovaných bytech.

Na obchodování se sexem v soukromých bytech v Plzni se policisté zaměřili několik posledních měsíců. Spuštění samotné akce, na jejímž konci jsou tři obvivnění z kuplířství, předcházela hodně dlouhá práce. Výsledek se ale dostavil. "Ze spáchání zločinu kuplířství obvinili minulý týden plzeňští policisté dvě ženy a jednoho muže, kteří zjednávali ženy k prostituci a pak od nich inkasovali až polovinu výdělku," potvrdila mluvčí policie Hana Štefflová. Při domovních prohlídkách byly zajištěny desítky osob.

Se sexem se kšeftovalo v bytech na Vinicích, na Slovanech i na Lochotíně. Výdělky byly ve stovkách tisíc!

Obvinění z kuplířství mají na svém kontě nakonec dvě ženy ve věku 42 a 50 let a 57letý muž. "Jako první byla ze zločinu kuplířství obviněna 42letá žena. Ta byla usvědčena z toho, že od března do října tohoto roku prostřednictvím různých tištěných médií podávala inzeráty, v nichž oslovovala ženy mající zájem o provozování prostituce. Se zájemkyněmi se vždy po telefonické dohodě sešla a během osobní schůzky jim sdělila podmínky a pravidla vzájemné spolupráce. Ženám, které souhlasily, pak poskytla zázemí v jednom ze dvou bytů v Plzni na Vincích a Slovanech, které měla v pronájmu," popisuje mluvčí policie.

Ženám pak jejich "nadřízená" sjednávala klienty přes inzeráty. Za to si účtovala 40 procent  výdělku žen. Krom podnikání v bytech ovšem žena navíc zajišťovala i takzvané eskortní služby. Celkem měla v portfoliu pro klienty dvanáct žen ve věku od 18 do 53 let. Postupně si tak vydělala zhruba tři sta tisíc.

Další dva kuplíři, žena s mužem, kromě bytů na Lochotíně provozovali obdobný "byznys" i v rodinném domě na Tachovsku. Praxe byla v podstatě stejná jako u jejich kolegyně. Jen s tím rozdílem, že od svých "pracovnic" si brali hned polovinu výdělku. Nejstarší ženou, kterou klientům nabízeli, byla 65letá důchodkyně. Také tato dvojice si přišla na víc jak 300 tisíc.

Všem teď hrozí až osm let za mřížemi.

FOTO: PČR
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte