Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Viadukt u Boleváku je uzavřený! Řidičům to dělá problémy, FOTKY!

10.09.2014 14:52

Práce na rozšíření viaduktu u Velkého boleveckého rybníka v Plzni se pomalu ale jistě chystají. I když těžká technika ještě nepracuje, zákaz vjezdu už platí. Podívejte se na aktuální fotky z místa!
 

Uzavřený viadukt u Boleváku_QAP_foto (4)
Uzavřený viadukt u Boleváku_QAP_fotoUzavřený viadukt u Boleváku_QAP_foto (2)Uzavřený viadukt u Boleváku_QAP_foto (3)Uzavřený viadukt u Boleváku_QAP_foto (4)Uzavřený viadukt u Boleváku_QAP_foto (5)Uzavřený viadukt u Boleváku_QAP_foto (6)Uzavřený viadukt u Boleváku_QAP_foto (7)Uzavřený viadukt u Boleváku_QAP_foto (8)Uzavřený viadukt u Boleváku_QAP_foto (9)Uzavřený viadukt u Boleváku_QAP_foto (10)Uzavřený viadukt u Boleváku_QAP_foto (11)Uzavřený viadukt u Boleváku_QAP_foto (12)Uzavřený viadukt u Boleváku_QAP_foto (13)

Velká rekonstrukce viaduktu u Boleváku v Plzni už je těsně před startem. Ačkoliv těžká technika se do železničního mostu ještě nezakousla, zákaz vjezdu už ale platí. Řidiči si ovšem se zákazem až tolik těžkou hlavu nedělají. Někteří se sice spletou, někteří si ale cestu zkracují úmyslně.

Už během několika dnů naostro odstartuje rekonstrukce viaduktu na ulici U Velkého rybníka v Plzni. Během následujících měsíců pak průjezd pod viaduktem rozšíří a pod železničním mostem projedou v budoucnu pohodlně i nákladní auta díky zvýšenému podjezdu. Zatím ovšem v místech stojí jen stavbení buňky. Nicméně objížďka podjezdu už v tomto týdnu začala platit.

Zákaz vjezdu řidiči nerespektují!

I když už zákaz vjezdu platí od začátku týdne, řidiči se s tím zatím tak úplně nesrovnali. Zatímco někteří do zákazu vjedou omylem, otočí se a míří zpátky na objížďku, jiní suverénně uzavřený viadukt podjedou.

Na změnu dopravního značení a také nový režim dopravy upozorňuje policie. "Apelujeme na řidiče, aby v místech chystané rekonstrukce dbali ve zvýšené míře dopravního značení a nevjížděli do zákazu vjezdu. Objížďka je pro automobilovou dopravu vedená ulicemi Malý Bolevec a K Prokopávce. V místech by řidiči také měli počítat se silnějším provozem a dbát by tak měli i na dodržování bezpečné vzdálenosti," říká mluvčí policie Hana Štefflová.

Nicméně v průběhu několika dalších dnů už řidiči viaduktem neprojedou ani přes zákaz. Práce se totiž rozeběhnou naplno a kvůli přestavbě se také zastaví vlaky na trati Plzeň - Žetc. Výluka mezi Třemošnou a Plzní začne platit už od soboty 13. září.

Samotné rozšíření viaduktu potrvá až  do konce roku, výluka na železnici do 22. prosince. Další podrobnosti k startujícím opravám najdete v článku zde.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte