Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 12:14

Kvúli zaplavení byl v Plzni neprůjezdný Rondel

Hasiči odčerpali vodu, nyní je místo již průjezdné

02.06.2024 11:10

Region zasáhly bouřky!

Výstraha před bouřkami platí v celém Plzeňském kraji až do dnešní 20. hodiny

Prodej balíčků na Ligu mistrů: fanoušci stáli frontu, bude dost lístků?

04.09.2011 22:21

První prodejní den balíčků na zápasy Viktorky v Edenu měli přednostní právo permanentkáři. Ti stáli už před otevřením pokladen fronty. Spekuluje se ale o tom, že balíčků je málo, hodně je jich dle fans rezervováno pro jié než skalní fans. Co na to klub? proč je blokovaný sektro 124?

logo Liga Mistrů

Mezi fanoušky se spekuluje o tom, že balíčků na zápasy Viktorky v Edenu bude v prodeji málo. Už v neděli stály davy fans frontu u pokladen stadionu.

Nedělní ráno bylo u pokladen stadionu ve Štruncových sadech rušno. Už před otevírací dobou tu stály zhruba tři stovky fanoušků. Každý z nich bral maximální počet balíčků tedy 3 kusy na jednu permanentku. Během dne už ale fronta opadla. Permanentkáři se o lístky bát nemusejí. Ale ti ostatní mají strach, že v úterý 6. září už nebudou. To se totiž spouští prodej pro ostatní fanoušky fotbalu.

Co na to klub, že fans se bojí nedostatku lístků?

"Klub pustil do prodeje všechny sektory, které byly možné vzhledem k blokacím a rezervacím, ze strany UEFA, dlouhodobých obchodních partnerů Viktorie a také jednotlivých soupeřů, jejich fanoušků a managementu," upozorňuje manažer a mluvčí klubu Jaromír Hamouz. "Pravidla o udělení sektorů především ze strany Evropské fotbalové unie a soupeřů jsou přísně stanovena, prosíme v tomto případě fanoušky o pochopení," dodává.

Lístky za bránu a do oblouku

Fanoušci jsou také rozhořčeni tím, že se prodávají lístky hlavně za bránu. "Na to, že jsme permanentkáři, tak máme dost blbý místa. Ty lepšíjsou holt projiný lidi. Ale to od klubu neni fér," řekl QAPu letitý fanoušek permanentkář, který si byl v neděli pro lístek.

Chcete do kotle nebo mimo něj?

Skalní sdružení P-Fans distribuuje vstupenky do kotle. "Vstupenky do sektoru 124 (což je předem dohodnuté místo plzeňského kotle - pozn. red.) na domácí utkání základní skupiny Champions league bude po dohodě s klubem FC Viktoria Plzeň distribuovat výhradně PFANS," vysvětluje za P-Fans Roman Bakala důvod, proč si běžný fanoušek nemůže koupit lístek do sektrou 124. "Po zkušenostech s utkání proti FC Kodaň kdy se v sektoru vyhrazeném pouze pro kotel objevilo hodně lidí kteří si vstupenku do sektoru zakoupili omylem jsme přistoupili k tomuto opatření," upřesnil Bakala.
Vstupenky budou k dostání od úterý 6. září na adrese PFANS - Plzeňáci sobě, Plzenecká 9, Plzeň v době od 8.30 - 16.00 hod.

O tom, že ale do kotle budou lístky prodávat P-Fans mnozí fanoušci nevěděli. "Info bylo na stránkách pozdě. Protože ve chvíli kdy jsme stáli ve frontě, tam ten článek nebyl! Koukal jsem na stránky když sem stál ve frontě," rozčiluje se fanoušek v diskuzi sdružení Plzeňáci sobě.

Jiný mu tam ale radí. "Info o sektoru 124 je pozdní ale uspokojivá a pochopitelná. Lupeny tam jsou. Kdokoli si je může koupit a ty svoje nabídnout kamarádům. Všichni chtějí vidět Barsu, až ji Pilař s Horvym a Jiráčkem zesměšní," uděluje cenné info fanda.

Objeví se zase na Aukru či jiných serverech lístky za tisíce korun na jednotlivé zápasy? Máte takovou zkušenost s překupníkem? Napiště nám na adresu qap@qap.cz.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství