QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Šumavě vydatně sněží! Pozor na silnicích! AKTUÁLNÍ FOTKY!

05.01.2019 10:57

Kdo vyrazil v sobotu ráno na Šumavu, potýkal se s neupravenými zasněženými silnicemi. Aktuálně na Šumavě intenzivně sněží a sněžení má pokračovat.
 

šumava_foto_QAP (3)
šumava_foto_QAP (1)šumava_foto_QAP (2)šumava_foto_QAP (3)šumava_foto_QAP (5)šumava_foto_QAP (6)šumava_foto_QAP (7)šumava_foto_QAP (4)šumava_foto_QAP (8)šumava_foto_QAP (9)šumava_foto_QAP (10)šumava_foto_QAP (11)šumava_foto_QAP (13)šumava_foto_QAP (12)šumava_foto_QAP (15)šumava_foto_QAP (14)

Podle nejnovější předpovědi bude sněžení na Šumavě i nadále vydatné. Silné sněžení bude provázet celou sobotu, počítat musíte místy i s větrem. Teploty se aktuálně na Šumavě pohybují od 0 do - 3 oC. Na vrcholu Špičáku jsou tři stupně pod nulou.

"Od včerejšího rána připadlo 15 cm nového sněhu, otevřeli jsme v plné délce sjezdovku č. 1 Turistickou," informují provozovatelé areálu Špičák.

Řidiči musí dávat pozor na silnicích. Silnice z Plzně na Železnou Rudu byla v sobotu ráno neupravená. Meteorologové navíc upozorňují, že těžký sníh může lámat stromy.

Sněžení má na Šumavě pokračovat i v následujících dnech. V neděli bude vydatně sněžit dopoledne a večer, odpoledne by nemělo být sněžení tak intenzivní. Teploty se budou pohybovat kolem nuly.

A vydatně sněžit bude i během týdne, to se navíc očekává  i silný vítr.

foto: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24