QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Náměstek Zarzycký: Stavba zázemí pro mladé hokejisty finišuje - FOTKY

22.04.2020 8:21

U tréninkové haly vedle zimního stadionu v plzeňských Doudlevcích vzniká přístavba s ubytovnou a zázemím pro mladé hokejisty. Hotovo bude na přelomu června a července.

13
1312345678910111214

Součástí třípodlažní přístavby u tréninkové haly vedle LOOGSPEED CZ Arény za 60 milionů korun bude 20 dvoulůžkových pokojů se sociálním zázemím, tělocvična, fitness, společenské místnosti, prádelna a další zázemí pro provozování hokejové akademie.  

"V současné době probíhají kompletační práce na interiérech, například sanita, podlahy či dveře. V okolí objektu se pracuje na úpravě terénu a realizaci přípravy komunikací,“ popsal první náměstek primátora Roman Zarzycký, který se byl v těchto dnech podívat, jak výstavba pokračuje. "Nepředvídatelné události, které by mohly mít dopad na konečnou cenu díla, neočekáváme,“ dodal náměstek.

V přístavbě bude instalován systém pro přístup do jednotlivých pokojů. "Jedná se o bezklíčový systém hotelového typu. V každém pokoji bude instalován kartový spínač pro odblokování napájení světelných a zásuvkových okruhů,“ sdělil dále Roman Zarzycký.

Dominantou přístavby je tělocvična o rozměrech 10 x 25 metrů a výšce přes dvě podlaží. Návštěvník tělocvičny současně uvidí do haly s ledovou plochou a do chodby s pokoji hráčů. Tělocvična bude vybavena koši na basketbal, šplhadly, posuvnými hrazdami a žebřinami.

"Lajnování sportovní plochy umožní hrát malou kopanou, volejbal nebo třeba basketbal. Tělocvična bude vybavena nárazuvzdorným akustickým stropním systémem,“ uzavřel náměstek.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24