Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Milovníci cestování i zábavy pozor! V Plzni se chystá ITEP!

11.09.2017 18:42

Tradiční veletrh cestovního ruchu ITEP se blíží, Plzeňský kraj ho pořádá od 21. do 23. září v hale v Plzni na Slovanech. Připraven je bohatý program pro dospělé i děti!

itep2

Veletrh cestovního ruchu ITEP začne ve čtvrtek 21. září. Navštívit ho můžete až do soboty 23. září v Městské hale (TJ Lokomotiva) na Slovanech. Vstup na veletrh je zdarma.

Na veletrhu se představí opět desítky českých i zahraničních vystavovatelů. Jedna hala je věnována interaktivní zábavě, tady se vyřádí hlavně děti. Bude zde například expozice rokycanské hvězdárny - nafukovací planetárium, naučná expozice šelem, úředstaví se Muzeum loutek, hasiči i záchranka. Nebude chybět divadlo pro děti, minidiskotéky, tvořivé dětské dílny atd.

Letošní veletrh je věnovaný baroku, a tak si můžete zahrát například soutěž Karty hraběnky Lažanské. Představí se i tradiční řemesla. Velkým lákadlem bude určitě prezentace detektivního seriálu Policie Modrava. Přijedou představitelé hlavních rolí - Filip Tomsa alias poručík Kamil Sedláček a Michal Holán představitel poručíka Pavla Votavy.

Velmi oblíbeným je na veletruhu Křeslo pro hosta, kam zvou pořadatelé zajímavé hosty.

Na veletrhu ITEP se ale i dobře najíte, připraveny budou ochutnávky české a zahraniční kuchyně. Dobroty a speciality přuvezou ze Slovenska ze Salaše Zbojská, vystavovatelé z Bavorska dorazí i s preclíky nebo tradičními bavorskými klobáskami.

ilustrační foto - www.itep-plzen.cz

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT