Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ve Fanshopu budou prodávat hokejisté Pavel Vostřák a Nick St. Pierre

14.09.2010 14:18

Za pult Fanshopu FC Plzeň 1929 se ve středu 15. září postaví útočník Pavel Vostřák a kanadský obránce Nick St. Pierre. Qap.cz pro Vás zjistil i jaké novinky, si Fanshop před začátkem extraligy připravil!

Pavel Vostřák

Ve středu 15. září se poprvé v nové sezoně jako prodavači ve fan shopu objeví opět plzeňští hokejisté. Od 16 do 18 hodin tu budou prodávat Pavel Vostřák a Kanaďan Nick St. Pierre!

Fanshop je pravidelně otevřen denně od pondělí do pátku od 12 do 18 hodin, pokud se hraje domácí zápas, tak dokonce do 20:30 hodin. Ve středu 15. září se tu ale za pultem objeví i dva Indiáni, Pavel Vostřák a Nick St. Pierre, aby, jak už je v Plzni dobrým zvykem, sami dvě hodinky prodávali trička, šály a další nezbytné potřeby fanouškům.

"Nově máme v nabídce i dámská trička a mikiny v černé a bílé barvy. Dorazilo i nové pánské oblečené, trička, kalhoty, mikiny v různých barvách," řekla Qapu.cz Lucie Pytlíková z Fanshopu HC Plzeň 1929 s tím, že nově je otevřen i další Fanshop. "Fanoušci jej najdou na rohu zimního stadionu. Prodávají se v něm zlevněné věci a výstroj."

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT