Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Mladou dívku bez známek života nalezl její přítel! Nařízená je soudní pitva

04.09.2014 21:12     05.09.2014 8:01

Smrt teprve 16leté dívky vyšetřuje kriminálka na Plzeňsku. Dívku bez známek života našel v posteli doma její přítel. Příčina úmrtí je stále nejasná. U dívky se nenašly léky, ani dopis na rozloučenou.

ilustrační foto_QAP foto (5)

Kriminálka na jižním Plzeňsku vyšetřuje smrt teprve 16leté dívky. Zatím je její úmrtí zahaleno velkými nejasnostmi a vzhledem k nízkému věku byla nařízená soudní pitva.

Velké neštěstí aktuálně řeší kriminálka na jižním Plzeňsku. Ze zatím neznámých příčin tam zemřela teprve 16letá dívka. "Jedná se o případ náhlého úmrtí a vzhledem k nízkému věku dívky byla nařízená soudní pitva," potvrdil QAPu mluvčí policie Jan Koželuh.

Dívka ležela bez známek života doma v posteli a podle informací QAPu ji nalezl její přítel okolo 16. hodiny. Na místě se údajně nenašly žádné léky, ani dopis na rozloučenou, který by nasvědčoval sebevraždě.

Smrt dívky je tak zatím velkou záhadou. Právě až pitva by měla do tragédie vnést světlo. Její výsledky budou mít policisté k dispozici v příštích dnech. Do té doby o případných příčinách nechtějí spekulovat. Jisté zatím je jen to, že na těle dívky nebyly prvotně shledány žádné stopy cizího zavinění či zranění.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT