Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Do Rokycan míří milovníci čtyřkolek! Rokycanský trial láká na pořádnou dávku adrenalinu

06.10.2023 13:48

Přichází podzim a s ním i 3. ročník Rokycanského trialu! Adrenalin a skvělá zábava, tak to bude vypadat už v polovině října v Rokycanech.

Rokycanský trial_1022_Radek Hán (10)

Již 3. ročník Rokycanského trialu si rozhodně nesmí nechat ujít žádný fanoušek čtyřkolek a adrenalinové zábavy. Akce se bude konat v sobotu 14. října od 9 hodin. Každým rokem je účast jezdců a diváků větší a větší, pořadatelé věří, že i letos tomu nebude jinak.

Celý adrenalinový den se uskuteční v areálu Rokycanských mokřad za Muzeem na demarkační linii v Rokycanech. Pro jezdce je připraveno několik závodních tratí, a tak se mají na co těšit nejen oni, ale i diváci. O zábavu rozhodně nouze nebude, ATV Trialový závod je totiž atraktivní podívanou.

Své umění na čtyřkolkách předvedou jak muži, tak i ženy a děti. Registrace jezdců začíná v 9:00, o hodinu později se na start postaví první závodníci. Vyhlášení výsledků dětí bude v 12:00, ostatních kategorií v 16:00.

„Nejedná se o rychlostní závody. Naopak, čas je až poslední hodnotící kritérium. Náročné tratě plné obtížných technických pasáží musí závodník projet s co nejmenším počtem trestných bodů,“ vysvětluje Radek Hán ze spolku ATV Club Litohlavy z.s., který akci pořádá.

Pokud si stále říkáte, co se skrývá za názvem ATV Trial, podívejte se na VIDEO, to mluví za vše.

Pro návštěvníky je připraveno občerstvení i bohatý doprovodný program.

Firma ASP Group s.r.o. doveze několik velkých čtyřkolek, které budou zdarma k zapůjčení a vyzkoušení. „Nutné je mít s sebou jeden doklad totožnosti,“ upozorňuje Radek Hán.

To ale není zdaleka vše, na své si přijdou i ty nejmladší milovníci adrenalinu. Firma Čtyřkolky Litohlavy s.r.o. ve spolupráci s českým výrobcem čtyřkolek firmou Buffler s.r.o. přiveze zdarma k zapůjčení a vyzkoušení několik dětských čtyřkolek.

Záštitu nad Rokycanským trialem převzalo město Rokycany. „Pro nás je velkou odměnou podpora města Rokycany, za kterou děkujeme. Město převzalo záštitu nad tímto ročníkem a my věříme, že tomu tak bude i v následujících letech,“ dodává Radek Hán.

„Přijďte se podívat, podpořit jezdce, svézt se, zkrátka prožít tento adrenalinový zážitek s námi. Vstup pro pěší bude od vojenského muzea a samozřejmě zdarma,“ zve na akci za ATV Club Litohlavy z.s. Radek Hán.

Foto archiv ATV Club Litohlavy z.s.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT