QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda pěti aut uzavřela silnici u obce Úherce! Zasahovala záchranka – FOTKY

31.01.2020 7:44     31.01.2020 9:29

Pět osobních aut se srazilo na silnici II/180 u odbočky na Úherce na severním Plzeňsku. Zraněná žena skončila v péči lékařů fakultní nemocnice.

4
4312567

Ke kolizi došlo v pátek 31. ledna v půl sedmé ráno na tříramenné křižovatce do obce Úherce. poblíž odbočky na obec Úherce.

"Od obce Zbůch odbočovalo do obce Úherce vozidlo, které nebylo účastníkem dopravní nehody. Za ním zastavilo vozidlo Škoda Roomster, které řídila žena ve věku 44 let. Za ní ještě zastavilo vozidlo značky Toyota, které řídila žena ve věku 57 let. Do těchto stojících vozidel zezadu narazilo vozidlo značky Peugeot řízené 39letým mužem. Při střetu se vozidlo Peugeot vychýlilo do protisměru a zde se střetlo s vozidlem Škoda Octavia, které řídil muž ve věku 44 let a s vozidlem Seat Altea, které řídila žena ve věku 43 let. Při nehodě došlo ke zranění řidičky z Toyoty," popisuje událost policejní mluvčí Michaela Raindlová s tím, že testy na alkohol byly u všech účastníků nehody negativní. Škoda je předběžně odhadnuta na 115 tisíc korun.

"Zdravotnická záchranná služba z místa transportovala ženu ve věku 57 let s lehkým zraněním do Fakultní nemocnice Plzeň,“ potvrdila Andrea Divišová ze záchranky.

"Komunikace je neprůjezdná. Hasiči zajišťují místo události,“ upřesnil krátce po sedmé hodině ráno mluvčí Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje Petr Poncar.

Vyšetřování příčiny nehody stále pokračuje.

FOTO: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24