Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Festival Basinfirefest je opět tady!

26.06.2012 14:24

Letos už jubilejní 10. ročník tradičního festivalu Basinfirefest je tady. Největší rocková akce na západě Čech startuje v pátek 29. června ve Spáleném Poříčí na jižním Plzeňsku.

V pátek 29. června odstartoval největší rockový festival na západě Čech, Basinfirefest. Až do neděle 1. července můžete vyrazit do Spáleného Poříčí na jižním Plzeňsku na už jubilejní 10. ročník Basinfirefestu!

Na dvou scénách, Božkovská a Budvar stage, uslyšíte celkem na 80 kapel. Jmenujme jen některé jako Apocalyptica, Crashdiet, Smash Hit Combo, Destructor, Mercenary a mnoho dalších. Přesný výčet kapel najdete na webu festivalu, kde je také program a hlavně mapka celého areálu, kde nebudou chybět autogramiády hostů.

Změnou je kapela Zakázaný ovoce, která nahrazuje Šanov 1, která ukončila činnost. Další změnou v kapelách je, že na uvítacím večírku 28. června nevystoupí kapela Empire. Důvodem je tragické umrtí člena kapely. Náhradou za ně budou pražští crossoveroví CHECKPOINT.

Ani fotbaloví fanoušci nepřijdou zkrátka. Dobrou zprávou totiž je, že fotbaloví fanoušci nepřijdou o semifinálové ani finálové zápasy. První utkání bude promítnuto během úvodního večírku, druhé utkání budete moci sledovat v průběhu festivalu pod střechou velkokapacitního festivalového stanu!

Pro návštěvníky festivalu bude otevřen kemp pro stanování od čtvrtka 28. června od 18:00 hodin do pondělí 2. července do 10:00 hodin. Zde platí přísný zákaz rozdělávání ohňů!

Parkování bude zajištěno v kempu pro stanující a celovíkendové, pro denní návštěvníky na přilehlém parkovišti. Dále tady budou sprchy, toalety, občerstvení a také bankomat České spořitelny.

I letos bude fungovat oblíbená kyvadlová doprava z výchozí stanice v Šumavské ulici, cca 250m od Hlavního vlakového nádraží v Plzni. Další zastávka na cestě do festivalového areálu bude v Nezvěsticích. Jízdní řád najdete zde.

Počasí má být pořádně tropické, tak vzhůru tropickému rocku!

Čtěte také Festival začal, stanové městečko se plní

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT