Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Teploty mírně pod nulou a nedělní sníh, takové bude víkendové počasí

06.02.2015 19:43

Meteorologové na víkend slibují teploty kolem nuly. V neděli se vrátí vítr a připravit se máme i na sněhové přeháňky. Na horách lze očekávat sněhové jazyky.

Železná Ruda_QAP_foto (11)

Aktuální ráz počasí vydrží i o víkendu. Meteorologové očekávají v neděli sněhové přeháňky, teploty se budou pohybovat kolem nuly, případně několik stupňů pod nulou. Obdobně silný vítr, jako byl ten páteční, lze očekávat také v neděli.

V sobotu bude jasno nebo skoro jasno, ojediněle nízká oblačnost a slabé sněžení. K večeru od severozápadu přibude frontální oblačnosti, později na severu se sněžením. Nejnižší noční teploty klesnou na -5 až -9 °C, nejvyšší denní teploty se budou pohybovat v rozmezí -2 až +2 °C, v tisíci metrech na horách kolem -5 °C. Večer v Čechách bude zesilovat vítr a na horách se začnou tvořit sněhové jazyky.

V neděli bude zpočátku zataženo až oblačno se sněžením. Během dne nás čeká proměnlivá, převážně velká oblačnost s četnými sněhovými přeháňkami, ojediněle se mohou vyskytnout i bouřky. Nejnižší noční teploty klesnou na -2 až -6 °C. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají na -2 až +2 °C. Místy se budou tvořit sněhové jazyky, na horách závěje.

Víkendové počasí si můžete užít například na horách. Špičák se v těchto dnech chlubí perfektními podmínkami. Na víkend navíc areál chystá zajímavosti, třeba testování aut či rozdávání teplých nápojů. Více informací zde.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT