Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Policie pátrá po pacientovi psychiatrie! Může být nebezpečný

02.07.2018 11:19

Policie pátrá po mladém muži, který založil v neděli večer požár na psychiatrii v Klatovech a utekl. Podle policie může být pro své okolí nebezpečný!

K požáru na lůžkovém oddělení psychiatrie Klatovské nemocnice došlo v neděli večer (podrobnosti se dočtete v článku zde). Hořelo v pokoji, kde byl hospitalizovaný 28letý Karel Peltan z obce u Ústí nad Orlicí. Ten využil situace a z nemocnice utekl. Policie po něm nyní pátrá.

"Muž, který byl hospitalizován na psychiatrickém oddělení utekl a pohybuje se na neznámém místě a může být nebezpečný pro sebe i osoby ve svém okolí. Policisté po muži pátrají. Policie žádá občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, pohybu či výskytu pohřešovaného muže, aby neprodleně podali zprávu Policii ČR na telefon číslo 158 nebo osobně na policejní služebnu," říká mluvčí policie Dana Ladmanová. Svědci mohou informace sdělita také prostřednictvím mailu na adrese kt.ook.podatelna@pcr.cz.

Policie se dál zabývá i požárem. "Hasiči a policisté a dnes dále pokračují v šetření na místě, kde zjišťují příčinu požáru i zda se jedná o nedbalost či úmyslné zavinění," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte