Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zloděj ukradl v herně skoro sto tisíc! Policie shání svědky - ZÁBĚRY Z KAMER

09.01.2017 14:59

Plzeňští policisté řeší případ dost tučného lupu. Zatím neznámý zloděj v nestřeženém okamžiku ukradl tržbu přímo z baru. Policie nyní zveřejnila záznamy z kamer a shání svědky.

Ke krádeži desítek tisíc došlo v herně na Palackého v Plzni ve druhé polovině listopadu. Zatím neznámý zloděj ukradl přímo z baru tržbu v hodnotě bezmála sto tisíc. Policie po zloději stále pátrá a shání svědky.

Krádež se odehrála kolem 4. hodiny ráno v sobotu 19. listopadu loňského roku. "Neznámý pachatel využil nepozornosti obsluhy, která se v předmětnou dobu věnovala úklidu podniku, a z prostoru za barovým pultem odcizil finanční hotovost čítající téměř sto tisíc korun. Následně z místa činu odešel," říká mluvčí policie Hana Štefflová.

Policie případ začala okamžitě vyšetřovat, jenomže zatím bez výsledku. Každopádně v současné době už má k dispozici kamerový záznam, na kterém je zachycený podezřelý muž. Toho kamera zabrala ve chvíli, kdy do herny vstupovala i následně na odchodu. "Mělo by se jednat o muže ve věku zhruba 40 let, střední až silnější postavy vysoké zhruba 180 centimetrů, světlé pleti. Na sobě měl oblečenu tmavou bundu či mikinu s dlouhým rukávem a tmavých kalhot s bílým pruhem po stranách nohavic. Na hlavě měl nasazenu kšiltovku tmavé barvy a na nohou obuty světlé boty," přidává popis mluvčí policie.

Právě od zveřejnění záběrů si policie slibuje posun dopředu. Svědci, kteří by muže na snímku poznali, se mohou obrátit na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství