Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Ve Stodě hořela trafostanice, jeden člověk zemřel

15.06.2013 21:55     16.06.2013 8:15

V sobotu 15. června se odehrálo velké drama ve Stodě na jižním Plzeňsku. Při požáru trafostanice zemřel jeden člověk. Šlo o pětadvacetiletého zloděje z Plzně.

Velké drama se odehrálo v sobotu 15. června večer ve Stodě na jižním Plzeňsku. Při požáru trafostanice zemřel člověk, který tam vnikl násilím.

K požáru trafostanice došlo po deváté hodině večer po násilném vniknutí . "Byli jsme přivolaní k požáru trafostanice. Na místě jsme zjistili, že je tam zasažená osoba. U té lékař konstatoval smrt," řekl QAPu řídící důstojník hasičů Pavel Musil s tím, že došlo k zasažení osoby výbojem elektrické energie.

"Na místě zasahovaly celkem tři jednotky hasičů," upřesnil dále řídící důstojník. Po vypnutí přívodu elektřiny byl požár uhašen. 

Nejprve byly slyšet tři rány a poté se z místa pod nemocnicí ve Stodě valil kouř. Navíc došlo k výpadku elektřiny. Kvůli ohořelému lidskému tělu na místo vyjeli  i policisté. "Mrtvý visel uvnitř na žebříku do mezipatra. Přivolaný lékař konstatoval smrt po zásahu elektrickým proudem a nařídil provedení soudní pitvy," uvedla mluvčí policie Jana Tomková.

Známa je už i totožnost mrtvého zloděje. "Uhořelým je 25letý Plzeňan. Na základě prvotního šetření a skutečností zjištěných na místě lze předpokládat, že v inkriminovaných místech hledal barevné kovy. Všechny okolnosti případu nyní šetří policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování Plzeň - venkov,"sdělila dále mluvčí Jana Tomková.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte