Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Doklady se budou v Plzni vydávat i během prezidentských voleb

03.01.2018 13:42

Už v závěru příštího týdne se odehraje první kolo prezidentských voleb. Potřebné doklady si budou moct lidé v Plzni zajistit i na poslední chvíli...

FOTO_QAP_CZ (8)

Mimořádnou službu pro obyvatele zajistil Magistrát města Plzně. Úředníci budou k dispozici jak 12., tak 13. ledna. Občanku nebo pas budou moct získat lidé, kteří mají trvalý pobyt ve správním obvodu Plzeň - město.

Doklady si budou moct zařídit i na poslední chvíli. V pátek 12. ledna bude oddělení občanských průkazů a cestovních dokladů Magistrátu města Plzně na náměstí Republiky 16 otevřené i mimořádně od 14:00 do 21:30 hodin a v sobotu 13. ledna v době od 08:00 do 13:30. Občanský průkaz bude vydáván bez správního poplatku.

"V těchto mimořádných úředních hodinách si rovněž mohou vyzvednout občanský průkaz či pas i lidé, kteří si o tyto doklady požádali již dříve. Platí to i pro občany, kteří nepatří do správního obvodu města Plzně, ale při podání žádosti uvedli, že si nový průkaz vyzvednou na Magistrátu města Plzně," informoval plzeňský magistrát.

Při žádosti o vydání občanského průkazu bez strojově čitelných údajů musí občan prokázat svou totožnost a spolu s žádostí, kterou může vyplnit i na místě, musí přinést dvě fotografie o rozměru 35 x 45 mm. Přímo na úřadě se fotografie pořizovat nemohou.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství