Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pilsner Fest láká na zvučné kapely

30.06.2011 9:29

Letošní Pilsner Fest proběhne už 26. a 27. srpna. QAP vám přináší program, který Plzeňský Prazdroj odtajnil už nyní. Je opravdu na co se těšit.

IMG_6922

Jaká budou překvapení v podobě kapel na letošním ročníku Pilsner Festu? QAP vám přináší pár tipů, kter= Plzeňský Prazdroj prozradil už nyní, aby vás nalákal.

Letošní nabídka 20 kapel, které vystoupí na dvou pódiích přímo v plzeňském pivovaru, zajistí mimořádnou hudební show. V oblíbeném vláčku opět vzniknou exkluzivní verze známých hitů v nečekaných verzích. Chinaski pravděpodobně přitvrdí songem z rockového repertoáru Wohnoutů, Tři sestry si zkusí AC/DC revival a No Name předvedou svou verzi funky muziky střídajících Monkey Business. "Nechte se překvapit," vzkazuje pivovar.

Novinkou v hudebním programu letošního Pilsner Festu bude vystoupení méně známých hudebníků, kteří vzejdou ze soutěže Prazdroj talentů. Zájemci se mohli do konce května hlásit se svou nahrávkou do kategorie ´hudební skupina‘ a ´zpěváci. Odborná porota v čele s Danem Bártou a Pavlem Andělem vybrala pět nejúspěšnějších zpěváků, kteří si na Pilsner Festu zazpívají se svou oblíbenou kapelou. Stejnou možnost, vystoupit na vedlejší scéně festivalu, dostanou v kategorii ‚hudební skupina‘ vítězové šesti duelů, které proběhnou v rámci letošního Léta v Prazdroji. Fanoušci budou moci hlasovat pro svou kapelu na webu Pilsner Festu a také hlasovacími kupony přímo na koncertech Léta v Prazdroji. Absolutní vítěz získá regulérní angažmá na příštím Pilsner Festu 2012.

"Z původních padesáti kapel jsme do Prazdroje talentů vybrali opravdu zajímavé kousky a na některé se zvlášť těším. Hlavně fanoušci budou určitě spokojeni, protože je to částečně i jejich volba," řekl hudební dramaturg festivalu Pavel Anděl.

Pilsner Fest nabídne také řadu jiných zajímavých událostí pod záštitou pivních značek Pilsner Urquell a Gambrinus. I letos se očekává podobná účast jako v loňském roce, tedy něco přes 50 tisíc návštěvníků.

foto: QAP.CZ Pilsner fest 2010

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství