Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Společnost EURONOVA GROUP koupila televizi Plzeňská 1

17.05.2016 6:13

V pondělí 16. května mediální skupina EURONOVA GROUP podnikatele Radka Nováka oznámila podpis smluv o nákupu rozhodujících podílů v televizní stanici Plzeňská 1.

radek

„Ano v pondělí jsme podepsali kupní smlouvy a vstoupili tak na trh s televizní reklamou,“ potvrdil Radek Novák. Chceme dělat kvalitní zpravodajství a zároveň zajistit klientům skupiny Euronova Group efektivní kampaň prostřednictvím komplexního řešení v jejich propagaci. Velmi brzy představíme nový projekt s televizní stanicí, kterou jsme dnes koupili,“ doplnil Novák.

 

Mediální skupina  Euronova Group se rozšiřuje velmi dynamicky od roku 2013, kdy se její součástí stal zpravodajský portál www.plzen.cz. V roce 2014 se společnost stala vlastníkem reklamní agentury W&P a spojila dvě největší reklamní sítě billboardů v jednu společnost. O rok později, v roce 2015, pak mediální skupina připojila reklamní agenturu Korekt. Součástí mediální skupiny je i polygrafická výroba, která poskytuje služby v oblasti flexo tisku a digitálního velkoformátového tisku Tiskárna Euronova. Poslední akvizicí, již dlouho očekávanou, byla právě koupě televizního kanálu Plzeňská 1.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT