Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hokejoví mistři z Plzně křtili knihu o svém "zlatém vítězství", QAP byl u toho!

16.05.2013 19:26

"Zlatí indiáni" ve složení Boháč, Mozík, Jeřábek a Lev ve Fanshopu křtili zbrusu novou knihu o svém vítězném extraligovém tažení. Podívejte se na fotky z dnešní akce!

DSC09415

Velká sláva proběhla ve čtvrtek odpoledne ve Fanshopu HC Škoda Plzeň před zimním stadionem. Světlo světa totiž spatřila nová kniha o vítězném tažení indiánů letošním extraligovým ročníkem. Fanouškové si mohli knihu "Máme zlato!" nejen koupit, ale rovnou do ní přidat i podpisy hráčů.

U slavnostního křtu totiž nechyběl ani čtyřlístek plzeňských hokejistů ve složení Mozík-Lev-Jeřábek-Boháč. Přestože autogramiáda probíhala zrovna v čase, kdy nároďák bojoval ve čtvrtfinále se Švýcary, dorazilo několik desítek fanoušků. Hokejový přenos z MS Česko-Švýcarsko běžel i ve Fanshopu, bohužel reprezentace zlato na rozdíl od plzeňských hokejistů, nezíská.

,,My jsme velké fanynky indiánů," prozradily QAPU studentky Bára, Katka a Markéta z Plzně (fotogalerie), které si autogramiádu spojenou s křestem knihy nenechaly ujít a kromě podepsaných knížek okukovaly i další suvenýry. ,,Já jsem si knihu koupil už včera, ale dnes mi kolega v práci řekl, že je tahle akce, tak jsem přijel. Za knížku jsem rád, schovám jí pro vnoučka. Zatím je malej, ale jednou to bude krásná vzpomínka, určitě z něj vyroste fanoušek po dědovi," prozradil se smíchem Miloš, který přijel pro podpisy hokejistů z Lochotína.

Nová knížka "MÁME ZLATO!" mapuje cestu plzeňských indiánů za vítězstvím a součástí jsou i statistiky, rozhovory, profily hráčů a samozřejmě i fotky, na kterých je zaznamenáno celé úspěšné tažení extraligovým ročníkem 2012–2013. Nechybí ani rozhovory s Martinem Strakou, Janem Kovářem, Markem Mazancem nebo s trenérem Razýmem. Jak se QAPU podařilo zjistit, kniha vznikla za 21 a půl dne, je už v prodeji a stojí 399 korun.

FOTO:QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT