Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Vážná nehoda uzavřela silnici u Olympie! Starší řidič jel v protisměru - FOTKY

14.06.2022 16:59

Po druhé hodině odpolední došlo na výjezdu z Plzně směrem na Losinou k velmi vážné dopravní nehodě. Z místa byl hlášen čelní střet dvou vozidel, při kterém bylo zraněno více osob.

nehoda Olympie_HZSPK1

Na místo, které se nachází nedaleko obchodního centra Olympie, vyjely všechny záchranné složky. "Na komunikaci č.20/I (sjezd na D5/Losiná) se střetla dvě osobní vozidla. Čtyři osoby skončily v péči ZZS. Komunikace byla po nezbytně nutnou dobu v místě nehody uzavřena. Zajistili jsme místo události a provedli protipožární opatření," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

Na vině je řidič, který projížděl místem v protisměru. Jednalo se o šestasedmdesátiletého muže, který cestoval v autě sám. „Na místě zasahovaly čtyři posádky ZZS. Naši záchranáři ošetřili tři muže se středně těžkými zraněními a dítě mladší 15 let s lehčími zraněními. Všichni pacienti byli transportováni do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín,“ uvedla k nehodě mluvčí záchranářů Mária Svobodová.

Foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT