Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Festival NA HRANĚ proběhne v Plasích

10.04.2012 12:48

Dějištěm festivalu NA HRANĚ pro rok 2012 budou už potřetí Plasy na severním Plzeňsku. Od pátku 13. do neděle 15. dubna tady budou postupové přehlídky studentského a experimentujícího divadla pro Plzeňský a Karlovarský kraj s výběrem na národní festival Mladá scéna a Šrámkův Písek.

Už potřetí se město Plasy stane dějištěm festivalu NA HRANĚ, postupové přehlídky studentského a experimentujícího divadla pro Plzeňský a Karlovarský kraj s výběrem na národní festival Mladá scéna a Šrámkův Písek. Festival proběhne ve dnech 13. až 15. dubna.

Představení budou probíhat v prostoru kina Střela a v prostorách kláštera. Hrát se začne v průběhu pátečního dopoledne, a to inspirativním představením, na které jsou pozváni studenti z místních středních škol. Součástí přehlídky bude i popovídání k odehraným představením s pozvaným odborným lektorským sborem. Informace k festivalu a programu naleznete na prehlidky-johan.net.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT