Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Talent M.A.T. hlásí návrat do nadstavby! Vstupenky jsou v prodeji

10.04.2014 14:41

Házenkáře Talentu M.A.T. čeká po reprezentační pauze návrat do nadstavby extraligy. Už v neděli se v Plzni odehraje duel s Hranicemi. Lístky jsou v prodeji!

img00054

Házenkáři Talentu M.A.T. mají za sebou reprezentační pauzu, během které se hned pět hráčů plzeňského týmu připojilo k národnímu mužstvu. Z reprezentační štace se ale ne všichni vrátili úplně v pořádku. Jakuba Šindeláře trápí achilovka. V nedělním utkání s Hranicemi přitom půjde o důležité body!

Na delší dobu poslední domácí utkání čeká už tuto neděli házenkáře Talentu M.A.T. v rámci nadstavby. Po nedělním utkání s Hranicemi absolvují šňůru zápasů na palubovkách soupeřů a v hale Lokomotiva se následně představí až v pořadí osmém nadstavbovém kole 11. května proti Jičínu. Fanoušci tak mají na delší čas poslední možnost podpořit mužstvo v domácím prostředí. A půjde o nepříjemného soupeře. I když Plzeň vede stále tabulku s 39 body, které znamenají náskok 4 bodů před Lovosicemi, Hranicím patří hned třetí příčka.

Nad účinkováním některých hráčů přitom visí otazník. Jakub Šindelář se z reprezentačního výjezdu nevrátil úplně v pořádku. "Cítím se lehce unavený, ale jelikož jsem se vrátil se zánětem achilovky, tak budu mít nějaký čas na odpočinek," přiznal jakub Šindelář. Se zraněním se vyrovnává také Fořt a ani u něj není úplně jasno.

Vstupenky jsou v prodeji, soutěž o večeři s hráčem podle vlastního výběru pokračuje!

Vstupenky na nedělní duel jsou v prodeji. "Lístky jsou v prodeji v prodejně M.A.T. v lochotínské ulici vždy během otevírací doby a v kanceláři na Lokomotivě vždy od 12:00. V neděli budou hodinu před utkáním také k dostání v pokladně. Dál pokračuje i soutěž o večeři s hráčem dle vlastního výběru vylosovaného fanouška," připomíná sekretářka klubu Zuzana Strýcová. "Princip soutěže zůstává stejný. Diváci na zadní část vstupenky napíší své jméno s telefonním kontaktem a jménem hráče, se kterým by chtěli povečeřet, a lístek při odchodu z městské haly vloží u vchodu do připravené slosovací krabice," dodává Zuzana Strýcová.

Utkání Talentu M.A.T. s Hranicemi začíná v neděli 13. dubna od 10:30.

Ceny vstupenek:

Dospělí ............................... 100 Kč
Důchodci a děti do 12 let..... 50 Kč

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte