Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Zlodějka ukrývala lup do dětského kočárku! Přistihla ji ochranka

23.12.2015 8:03

Nejspíš vánoční dárky v podobě komsetiky i dětského oblečení kradla v jednom z obchodů na Doubravce mladá zlodějka. Jako maskovací manévr použila kočárek s dítětem.

FOTO_QAP_CZ

Celkem netradiční fígl při výpravě do obchodu použila mladá zlodějka, kterou ochranka přistihla při krádeži v jednom z obchodních domů na Doubravce v Plzni. Žena kradené zboží ukrývala do dětského kočárku a myslela si, že je tak "nepolapitelná". Celkem do kočárku stihla během pár okamžiků ukrýt zboží za bezmála sedm tisíc korun.

Podnikavou 26letou cizinku při nakupování "za pět prstů" přistihla ochranka obchodu. "Žena přišla v odpoledních hodinách do obchodního domu v Plzni na Doubravce a postoupně do dětského kočárku ukryla kosmetiku a dětské oblečení v celkové výši bezmála za sedm tisíc korun. Žena byla při  svém nekalém jednání přistižena pracovníkem bezpečnostní agentury, který ji následně předal do rukou policistů," popsala mluvčí policie Hana Kroftová.

Příliš spokojené svátky tak zlodějka nejspíš prožívat nebude. Aktuálně ji totiž hrozí až dva roky vězení. "Tento týden si již podezřelá převzala záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádež, za který ji v případě pravomocného rozhodnutí hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT