Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Neuhlídala psa a může za to jít na dva roky sedět

23.05.2010 12:23

Majitelce z Pačejova, která neuhlídala své rotvajlery, hrozí za napadení psi trest až dva roky vězení. Napadená žena ale nepřišla k soudu ze zdravotních důvodů. Má doživotní následky z napadení třemo rotvajlery.

V listopadu loňského roku byla v Pačejově na Horažďovicku napadena pětapadesátiletá žena třemi rotvajlery. Zůstanou jí doživotní následky. Žena měla po útoku vykloubený levý ramenní kloub, pohmožděniny a hluboké rány na ruce a noze. Případ se dostal ke Klatovskému soudu, který musí porovnat dvě rozličné verze napadené a majitelky psů Věry Vinterové.

Napadená žena byla na návštěvě u dcery bydlící v domě chovatelky psů. Její napadení však nikdo neviděl a tak se obě ženy ve svých verzích liší. Majitelka psů tvrdí, že žena musela ve svém chování ke psům udělat chybu, psi jsou vychovaní a štěňata by podle Vinterové nikomu neublížila. Napadená však mluví o napadení psi zcela jinak. 

K soudu se zraněná žena nedostavila a tak byl odročen na červen, kdy bude pečlivě vyslechnuta a padne rozsudek. V něm může majitelka dostat až dva roky vězení.Ta však nemá problémy se svými mazlíčky poprvé. jednou už její pes napadl muže a potrhal mu oblečení, podruhé zas utekl na cizí zahardu a tam vystrašil majitele domku.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT