Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Policisté vyšetřují krádež v Klatovech a hledají muže na snímcích

07.05.2018 18:06

Pomůžete policistům s pátráním? Policisté hledají pachatele, který okradl ženu v Klatovech. V souvislosti s krádeží hledají staršího muže na snímcích.

Policisté zjišťují totožnost muže na snímcích. Jakékoli informace jsou důležité pro objasnění trestných činů. 

"Policisté na obvodním oddělení v Klatovech prověřují krádež, ke které došlo v pátek 27. dubna 2018. Policisté přijali oznámení o krádeži peněženky v obchodním domě nacházejícím se v Klatovech na ulici Šumavské. Poškozená si při nákupu odložila svoji kabelku do nákupního vozíku. Žena vybírala zboží a pachatel využil její nepozornosti a v době od 12.40 do 13.00 hodin z kabelky odcizil peněženku, ve které měla žena kartu pojištěnce zdravotní pojišťovny, finanční hotovost, kreditní a platební karty peněžních ústavů," uvedla mluvčí policie Dana Ladmanová.

Popis muže:

Muž staršího věku měl na sobě tmavé kalhoty, bílé boty, hnědé sako, tmavý svetr, světlou košili nebo triko s rozhalenkou.

Policie žádá muže na přiloženém snímku, aby se přihlásil na obvodní oddělení v Klatovech číslo telefonu 974 334 651.

Žádáme i občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o totožnosti muže, aby tak neprodleně učinili na uvedený kontakt nebo prostřednictvím e-mail: kt.oop.klatovy@pcr.cz.

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte