Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Zdeněk Štybar pošesté mistrem republiky

09.01.2012 13:04

V Uničově obhájil rodák ze Stříbra, Zdeněk Štybar, prvenství v republikovém závodě. Druhý skončil Radomír Šimůnek. Celkově vedli jezdci belgických stájí.

img00022

Během uplynulého víkendu se v Uničově jelo mistrovství republiky, které opět vyhrál cyklokrosový král a rodák ze Stříbra, Zdeněk Štybar. Druhý skončil Radomír Šimůnek.

Závod hned v prvním kole na špici ovládli Zdeněk Štybar a Radomír Šimůnek. Tato situace vydržela jen asi do dvacáté minuty závodu, a dál už to byla tradiční one man show muže v duhovém dresu mistra světa. Na Radomíra Šimůnka se postupně dotáhl Karel Hník a oba borci pak svedli krásný souboj o stříbrnou medaili až do samého konce.

Výsledky:

Pošesté se českým mistrem stal Zdeněk Štybar (Omega Pharma Quickstep), druhý byl Radomír Šimůnek (BKCP PowerPlus) a třetí Karel Hník (Sunweb Revor). TOI TOI Cup nakonec vyhrál Vladimír Kyzivát (Johnson Controls AŠ Mladá Boleslav).

"Myslel jsem, že to se Šimonem a Zlámou bude hodně velký boj. Když jsem Šimonovi nastoupil, nečekal jsem, že by to byl nástup rozhodující. Spíš jsem ho chtěl zkusit a byl jsem překvapen, že se tam udělala díra. Zvolil jsem jinou taktiku než v uplynulých závodech. Prvních dvacet minut jsem jel volněji a pak jsem stupňoval tempo. Děkuji všem fanouškům za podporu a doufám, že růžová bude vidět i na mistrovství světa v Koksijde," uvedl pro server cyklokros.cz cyklokrosový král Zdeněk Štybar.

zdroj: cyklokros.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte