Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Roadshow Sportmanie je v plném proudu. Děti z okresních měst zkoušejí nejrůznější sporty

18.06.2024 11:17

Stejně jako v minulých letech i letos Sportmanii Plzeň na konci června propaguje po okresních městech Roadshow Sportmanie Plzeňského kraje. Na co se mohou děti těšit? Do kterých měst zavítá? Čtěte v článku.

sportmanie foto QAP (41)

Sportmanie Plzeň 2024 je za rohem! Už v srpnu si děti, mládež i dospělí budou moci na vlastní kůži a pod odborným dohledem trenérů a členů klubů z Plzně a Plzeňského kraje vyzkoušet nejrůznější druhy sportů.

V rámci snahy o rozšíření myšlenky propojit místní školy a sportovní kluby s dětmi a mládeží v celém kraji, se Sportmanie představí v jednotlivých okresních městech se svou Roadshow Sportmanie Plzeňského kraje.

V pondělí 17. června se konal den plný sportu v Tachově. Dnes, tedy v úterý 18. srpna, pokračuje Roadshow Sportmanie Plzeňského kraje v Klatovech.

Děti si na náměstí Míru mohou vyzkoušet například vodní skluzavku, snowboard, longboard, sportovní střelbu, ale i parkur nebo tanec.

Představí se kluby:

Sportovní střelba - ČSS, z.s. - Sportovně střelecký klub Klatovy

Fotbal - TJ START LUBY, z.s.

Kendama - František Maršálek

Tanec - DIAMOND DANCE Klatovy, z.s.

Pošumavské sportovní sdružení okresu Klatovy

Plavání - Vodní záchranná služba ČČK Klatovy

Judo - JUDO Klatovy

TJ Sokol Klatovy

Florbal - Florbal Klatovy

Atletika - Atletika Klatovy

Fotbal - SK Klatovy 1898

Hokej - HC Klatovy

Odpoledne se bude konat výběh s Rozběháme Česko. Chybět nebudou ani nejrůznější ukázky či soutěže o ceny.

Roadshow Sportmanie Plzeňského kraje zamíří následující den do Rokycan (psali jsme ZDE) a svou cestu zakončí v pátek 21. června v Domažlicích.

Roadshow potrvá vždy od 8.30 do 17.30 hodin, zúčastní se jí žáci základních a středních škol, a kromě nejrůznějších sportovních stanovišť s místními kluby budou její součástí také horolezecká stěna, slackline, skimboarding nebo vodní skluzavka.

Více informací naleznete ZDE.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte