Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Horní Bělé hořelo, škody přes 6 milionů! Podívejte se na FOTKY i z dalších zásahů!

30.11.2013 10:59

Požár napáchal obrovské škody v zemědělském objektu v Horní Bělé na Plzni-severu. Plameny začaly šlehat z neznámých příčin v seníku areálu bývalého JZD, objekt byl plný balíků slámy a sena....

P2
P1P2P3P5

Požár napáchal obrovské škody na zemědělském objektu v Horní Bělé na Plzni-severu. Co nebo kdo má požár na svědomí, zatím není jasné. Plameny začaly šlehat ze zatím nezjištěných příčin v seníku areálu bývalého JZD, objekt byl v té době plný balíků slámy a sena....

,,Při příjezdu prvních jednotek byl požár v plném rozsahu. Byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu, na místě zasahovalo celkem 8 jednotek (HZS Plasy, HZS Košutka, HZS Slovany, JSDH Horní Bělá, Všeruby, Úněšov, Horní Bříza, Kaznějov). Veškeré síly a prostředky byly nasazeny na ochranu okolí. Po dohodě s majitelem se nechává požár kontrolovaně dohořet. Zásah pravděpodobně potrvá po celý víkend. Škody na majetku byly předběžně vyčísleny na 6,3 milionu, uchráněné hodnoty se odhadují na 20 milionů," popisuje požár mluvčí hasičů Plzeňského kraje Pavla Jakoubková.

Další požár zaměstnal hasiče opět na Plzni-severu, tentokrát v Úněšově, kde hořelo v jedné z bytovek. Jak se po příjezdu hasičů ukázalo, na vině byla technická závada, kvůli níž shořela televize. Naštěstí pomohl k uhašení kýbl s vodou. Nicméně hasiči televizi z budovy vynesli a zakouřené prostory odvětrali pomocí přetlakové ventilace.  Škody se odhadují na 20 tisíc.

Hasiči zasahovali také u dopravních nehod v Plzni. Jedna z nehod se stala v Doudlevcích, konkrétně ve Zborovské ulici, kde se srazily dvě dodávky a bylo zapotřebí i vyprošťovat cestující. Jeden z řidičů skončil v nemocnici. Uniklé provozní kapaliny hasiči zikvidovali pomocí sorbentu. Další zásah si připsali v Koterově v ulici u Seřadiště, kde museli pomocí sorbentu zlikvidovat motorový olej, který unikl z poškozené vany osobního auto. Majitel si vozidlo provizorně opravil a nechal ho odtáhnout.

FOTO:HZS Plzeňský kraj

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství