Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vedení plzeňské Jedničky se distancuje od projevů zastupitele za SPD

19.12.2022 12:01

Nově zvolený zastupitel složil slib 7. prosince. Do zastupitelstva prvního plzeňského obvodu se dostal poté, co rezignoval jeho kolega, a to jako nestraník za SPD. Od kontroverzních výroků zastupitele Jakuba Zieby se vedení prvního plzeňského obvodu dle tiskové zprávy distancuje.

Jakub Zieba_FB Jakub Zieba

S postoji, kterými se nový zastupitel prezentuje na sociálních sítích, vedení prvního plzeňského obvodu nesouhlasí. „Pan Zieba právoplatně složil slib zastupitele. S jeho výroky na sociálních sítích, na která nyní upozornila média, nesouhlasíme,“ uvedla starostka prvního plzeňského obvodu Ivana Bubeníčková.

„Svorností a přátelstvím s Ruskou federací k míru a prosperitě!“ uvedl například Jakub Zieba na svém Facebookovém účtu. O novém zastupiteli plzeňské jedničky si můžete udělat obrázek sami. Jeho profil je veřejně dostupný na sociální síti Facebook.

„Jde především o ostudu SPD, když si takové lidi dává na kandidátku. Nám nezbývá než respektovat výsledek demokratických voleb,“ uvedl místostarosta Jedničky Jiří Rezek. Veřejnost by se podle něj měla se svými podněty a dotazy obracet přímo na Jakuba Ziebu, případně na zastupitelský klub SPD.

Foto ilustrační FB Jakub Zieba

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství