Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muž je v celostátním pátrání! Poznáte ho?

02.07.2015 14:17

Policie pátrá po 44letém muži, na kterého soud vydal příkaz k zadržení. Policisté po něm ale zatím pátrají bezvýsledně. Pomůžete při pátrání?

Policisté pátrají po 44letém muži, který minimálně tři roky neplatí na své dítě. Policie ho ale stále nemůže sehnat a obrací se teď s prosbou o pomoc na veřejnost. Kvůli alimentům už dokonce vydal na muže příkaz k zadržení i soud.

Na seznamu celostátáně hledaných lidí se ocitl tentokrát Václav Panoš. Stačil k tomu na první pohled poměrně zanedbatelný důvod. neplatí totiž alimenty. Jenomže se ukázalo, že na svého potomka neplatí už skutečně několik let.

"Domažličtí kriminalisté pátrají po čtyřiačtyřicetiletém muži, na kterého je Okresním státním zastupitelstvím Domažlice vydán souhlas se zadržením. Tento muž je důvodně podezřelý ze spáchání přečinu zanedbání povinné výživy, kdy nejméně od března 2012 řádně neplní svoji vyživovací povinnost na své dítě," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Celá věc je navíc ztížená v tom, že přímo aktuální podobu neplatiče policie vlastně nemá. Fotografie, kterou mají policisté k dispozici, je stará několik let. "Hledaný muž má asi 170 až 180 centimetrů vysokou štíhlou postavu a černé vlasy. Fotografie pochází z roku 2007, aktuální popis není znám. Policisté přijmou k hledanému muži jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně," doplnila policejní mluvčí.

FOTO: PČR

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství