Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Plzeňská zoo láká na Zvířecí sobotu! Chybět nebude ani velký sraz plyšáků

02.10.2019 11:44

Plzeňská zoologická zahrada si i letos připomene Mezinárodní den ochrany zvířat. Sobotní program nabídne soutěže pro děti i velký sraz plyšových zvířátek!

ZOO_Plzen_28_rijen (18)

Každoročně 4. října si připomíná svět Mezinárodní den ochrany zvířat. V Zoologické a botanické zahradě města Plzně je již tradičně spjat se Zvířecí sobotou s velkým srazem plyšových zvířátek.

Letos akce připadá na 5. října. "Začíná ve 13 hodin a potrvá do 17 hodin. Program před Tropickým pavilonem vyplní různé soutěže pro děti o zajímavé ceny. Od hlavní pokladny v ulici Pod Vinicemi dovede k místu Zvířecí soboty návštěvníky soutěžní naučná stezka, samozřejmě se zvířecí tématikou," láká František Hykeš z plzeňské zoo.

Tradiční sraz plyšových zvířátek se uskuteční ve 14:30 také před Tropickým pavilonem. Deset návštěvníků s nejzajímavějšími plyšáky dostane zvláštní odměnu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství