Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Dětem z Plzeňska se blíží jarní prázdniny, jaké bude počasí?

20.02.2013 17:05

QAP.CZ zjišťoval přímo od meteorologa Tomáše Balcara z Meteopressu, jaké počasí nás čeká příští týden. Děti z Plzeňska budou mít totiž jarní prázdniny. 

DSC06536

Školákům z Plzně, Plzně-jihu a Plzně-severu začínají v pondělí 25. února tolik očekávané jarní prázdniny. Ovšem jestli si užijí příjemné zimní počasí podobně jako v uplynulých dnech děti z Klatovska, Domažlicka nebo Rokycanska, je otázkou. QAP.CZ na ní zjišťoval odpověď u meteorologů z Meteopressu....

,,Zatím můžu říct předpověď pro víkend nebo začátek příštího týdne a vypadá to spíš na oteplování, než aby se děti dočkaly vyloženě zimního týdne. Čekáme velkou oblačnost, oblačno až zataženo, zpočátku ještě sněhové srážky, ale později právě začátkem toho příštího týdne by to mohly být i srážky smíšené nebo dešťové. Ranní teploty se budou pohybovat kolem nuly nebo i slabě pod nulou, přes den ale čekejte teploty od nuly až pěti nad nulou," prozradil nám nejakuálnější informace Tomáš Balzar z Meteopressu. 

,,Na horách mají ale nasněženo a v noci bude mrznout, takže sníh by nějak razantně ubývat neměl. Horší by to v případě dešťových přeháněk na Šumavě, ani to nemůžeme vyloučit. Od středy by pak ale srážek už mělo ubývat," dodává meteorolog s tím, že žádná drastická obleva by přijít neměla. 

QAPU.CZ to samozřejmě nedalo a zjišťoval, jestli už tedy pozvolna nepřichází jaro. ,,Na to se mě ptají všichni, to přece nemůžeme ještě říct, vždyť není ani konec února. Je to spíš náznak jara, tak bych to řekl," dodává s úsměvem Tomáš Balzar. 

FOTO:QAP.CZ ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství