QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňské náměstí opět zaplní vozy Alfa Romeo

03.09.2020 14:00

U příležitosti 110. výročí značky Alfa Romeo se koná evropský sraz příznivců značky Alfa Romeo s názvem EURO Alfa Romeo PILSEN 2020. Hlavní program je připravený na sobotu. Nese s sebou ale omezení!

ALFA ROMEO NÁMĚSTÍ

Hlavní program srazu bude na náměstí Republiky od 9 do 15 hodin. Vedle současných vozů budou k vidění také závodní i historické modely této značky a diváci i účastníci srazu se mohou těšit na další zajímavý doprovodný program.

"Pozvánky na tento sraz jsme odeslali do mnoha klubů po celé Evropě. Vedle českých účastníků tak sraz navštíví i zahraniční posádky," říká hlavní organizátor srazu Jaroslav Jan. Na náměstí tak bude celkem 250 aut značky Alfa Romeo.

Předpokládá se, že na sraz dorazí ještě mnohem větší počet vozidel, než je povolená kapacita vozů, které se dostanou na plochu náměstí Republiky. Proto čeká centrum Plzně dopravní omezení. V sobotu 5. 9. od 8 do 15:30 hodin platí zákaz zastavení pro všechna auta mimo vozidel Alfa Romeo.

IMG_3632Republikové srazy příznivců vozů značky Alfa Romeo se pořádají v Plzni pravidelně každým rokem, velký evropský sraz se uskuteční teprve podruhé. Součástí bude i doprovodný program. Proběhne prezentace nových vozů Alfa Romeo (4C, Stelvio, Giulia…), testovací jízdy, rozhovory nebo hudební produkce.

Foto: Alfa Romeo Club Plzeň, Qap.cz
 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24