Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Dívka Šumavy 2011: Z castingu vzešlo 10 finalistek!

19.06.2011 9:08

Soutěž Dívka Šumavy 2011 se už naplno ´rozjela´. V Plzni se na pátečním castingu vybralo 10 finalistek z Plzeňského a Jihočeského kraje, které teď čeká náročná, ale příjemná příprava před závěrečným finále!

Finalistky VI. ročníku

V plzeňském hotelu Courtyard by Marriott v Plzni se v pátek 17. června uskutečnil casting VI. ročníku soutěže Dívka Šumavy 2011.

Letošní ročník hned v úvodu přinesl několik novinek. "Do soutěže se mohly přihlásit dívky z celého Plzeňského
a Jihočeského kraje a využilo toho přes 70 dívek,"
uvedla manažerka projektu Pavlína Brunclíková s tím, že původně byly plánované dva termíny castingů, jeden v Plzni a druhý v Českých Budějovicích, ale bohužel se nepodařilo navázat s Jihočeským krajem spolupráci a casting v Českých Budějovicích musel být odvolán. "S tím samozřejmě odpadlo několik desítek dívek, které se plzeňského konkurzu nemohly zúčastnit. Do Plzně tedy dorazilo na 40 dívek. Z nich porota ve dvou kolech vybrala pět jihočešek a pět dívek z Plzeňského kraje."

V prvním kole se hodnotil zejména projev dívek. "Nejen vyjadřovací schopnosti, ale také osobnost, charisma a vnitřní kouzlo, kterým dívky dokázaly zaujmout, aby postoupily do užšího výběru. Vnitřní krása, osobnost dívek je v naší soutěži základním předpokladem úspěchu. Nicméně je určitě důležitý soulad s fyzickými předpoklady. Ve druhém kole se už tedy jen část dívek představila v plavkách," dodala Brunclíková.

V porotě usedli zástupci hlavních a mediálních partnerů, lektorka společenského protokolu Hana Zmeková, stylistka a vizážistka Dita Nosková, módní návrhář Lukáš Bartoň, nebo také vítězka loňského ročníku, Věra Králová, která se právě vrátila z třítýdenní dovolené na Floridě, kteoru vloni získala jako hlavní cenu od sponzorské společnosti.

Finálová desítka VI. ročníku:

1. Martina Hrabíková z Horšovského Týna
2. Andrea Karešová z Hrdějovic
3. Veronika Eiblová z Českých Budějovic
4. Michaela Bečvářová z Červeného Hrádku
5. Veronika Zárubová ze Soběslavi
6. Petra Sýkorová z Českých Budějovic
7. Anna Čechurová z Domažlic
8. Michaela Karlovská z Klatov
9. Dominika Loudová z Klatov
10. Radka Lencová z Vodňan

Finalistky se poprvé setkají již za dva týdny na stejném místě. Absolvují fotografování, natáčení klipů pro finále, první školení a přednášky, besedu s Českou Miss Ivetou Lutovskou, cvičení apod.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte