Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Totálně opilý Polák se válel na nástupišti autobusáku - FOTO

21.02.2018 10:09

K namol opilému muži museli vyjíždět strážníci na autobusové nádraží v Plzni. kvůli silné opilosti se nedokázal ani postavit na vlastní nohy...

215160_3

Další zásah na Centrálním autobusovém nádraží mají na kontě plzeňští strážníci. Opět za vším stál alkohol a namol zpitý cizinec tak nakonec putoval na záchytku.

Oznámení o muži, který se povaluje na jednom z nástupišť autobusového nádraží, přijal operační důstojník na tísňové lince městské policie. Podle všeho se mělo jednat o bezdomovce.

"Na místo hned vyrazila hlídka v terénu, jež posléze zjistila, že za vším bude stát alkohol, neboť z dvaapadesátiletého Poláka dostatečně táhl. Pro silnou opilost se nezvládl muž postavit na vlastní nohy a z místa sám odejít," popisuje mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

O tom, kam povede další cesta cizince, bylo v podstatě hned jasno. "Jelikož v tomto stavu, v jakém byl nalezen, neovládal své chování a tím, ohrožoval svůj život, naložili ho strážníci do služebního vozu a dovezli k vystřízlivění na záchytku," dodává mluvčí městské policie.

FOTO: Městská policie Plzeň

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství