Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Mapa kempů pro rok 2012

30.06.2012 13:33

Máte rádi kempování? Nevíte, kde najít prověřený kemp? Právě pro vás tady máme mapu kempů v Plzeňském kraji, která aktuálně pro léto 2012 přináší seznam kempů.

Mapa kempů 2012
Mapa kempů 2012 (3)Mapa kempů 2012Mapa kempů 2012 (1)Mapa kempů 2012 (2)

Máte rádi kempování a nevíte, kde kempy hledat? Který kemp už zanikl a který ještě funguje? Pak pro vás máme tip. Sežeňte si publikaci Kempy v Plzeňském kraji, kterou aktualizovanou pro rok 2012 vydal Plzeňský kraj.

Mapa je v příjemném skoro kapesním formátu. Má 24 stran. Vychází v nákladu 5 000 ks a je čtyřjazyčná a to čeština, angličtina, němčina a také holandština. U nás je totiž právě těchto turistů velký počet každoročně.

V brožuře, kterou dostanete v informačních centrech, najdete 80 kempů, nocovišť a tábořišť. Vše přehledně řazeno podle regionu. Jednotlivé kempy jsou doplněny fotografií, adresou, telefonem i emailem popř také www stránkami.

Zorientovat v úrovni a vybavení kempu vám pomohou piktogramy, které informují o kapacitě kempu, vybavení jako splachovací WC, sprchy, restaurace, půjčovna kol, kuchyňka, wi-fi, dětské hřiště či koupaliště.

Novinka publikace

Nově jsou do publikace také zařazena nouzová nocoviště v Národním parku Šumava. Ta jsou zde především pro turisty, kteří prochází Šumavu především po páteřní, červené turisticky značené trase, vedené v blízkosti státní hranice od Nové Pece až po Železnou Rudu.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT