Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Kodaň je tady, fandit se bude na stadionu i v Plzni

23.08.2011 21:08

Už ve středu 24. srpna čeká Viktorku odveta s Kodaní. Hrát se bude na stadionu v pražském Edenu, který je beznadějně vyprodaný. Proto se na zápas připravuje také celá Plzeň, na náměstí vyroste obří obrazovka, na Spilce za každý Vám za každý gól dají zase pivo zadarmo.

4

Odvetný zápas FC Viktoria Plzeň - FC Kodaň se bude hrát už ve středu 24. srpna od 20:45 hodin na stadionu v pražském Edenu. Zápas je beznadějně vyprodaný. Zaprášilo se také po voucherech na vlak zadarmo, který vypravuje Plzeňský kraj. (odjezdy vlaku do Edenu zde). Viktorka uvedla, že podle neoficiálních informací, by do Edenu mělo z Plzně vyjet z Plzně až 70 autobusů.

Na velký zájem fanoušků, kteří se nedostanou na stadion se připravuje také celá Plzeň. Na náměstí postaví Hitradio FM Plus opět velkoplošnou obrazovku. Plzeňané tu tak mohou fandit v nádherné atmosféře společně. (více zde)

Na velkoplošnou projekci zvou také plzeňské restaurace. Na Spilce dostanete například pivko zdarma za každý gól, který padne. Na Spilce. "Fanoušci budou moci oslavit každý gól plzeňského týmu Gambrinusem zdarma. V případě postupu narazí výčepní také jeden sud zdarma," prozradil Zdeněk Hůrka.  Zápas můžete sledovat v tradičních sportbarech, ale také v šenku Na Parkánu, v Restauraci U Salzmannů a také v nově zrekonstruované pivnici Sladovnická. (více zde)

Co před důležitým zápasem říká trenér Vrba? "Musíme být koncentrovaní a důslední." Celý rozhovor čtěte zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT