Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dopravní komplikace v Plzeňském kraji (24.08.2011 13:07:00)

24.08.2011 13:07

Chystáte se usednout za volant? QAP.cz Vám ve středu 24. srpna přináší aktuální informace o situaci na silnicích v Plzeňském kraji!

Chystáte se usednout za volant? QAP.cz Vám ve středu 24. srpna přináší aktuální informace o situaci na silnicích v Plzeňském kraji!

Osobní auto se srazilo s traktorem kolem třičtvrtě na jednu odpoledne na silnici č. 22 u Újezda na Domažlicku na křižovatce mezi Petrovicemi a Draženovem. Při nehodě došlo ke zranění.

Ke srážce traktoru, dodávky a bagru došlo v půl jedné na silnici č. 183 u Řenče na jižním Plzeňsku na křižovatce mezi Vodokrty, Přešticemi a Krašavci. Dodávka skončila na boku, naštěstí se nikomu nic nestalo.

Ve Slovanské ulici v Plzni poblíž květinářství Slaměnka prasklo před třičtvrtě na dvanáct dopoledne vodovodní potrubí a voda se valí po ulici!

U Bílova na severním Plzeňsku se na silnici č. 20137 při pádu zranil cyklista. Na místo vyjela před půl dvanáctou dopoledne sanitka Rychlé záchranné služby.

Na silnici č. 20 na křižovatce u Nevřeně na severním Plzeňsku poblíž Nové Hospody začalo po 10. hodině hořet vozidlo. Na místo vyjeli hasiči, ke zranění údajně nedošlo.

Dvě osobní auta se střetla na silnici č. 232 u Oseku na Rokycansku krátce před 10 hodinou. K nehodě došlo asi 300 metrů za Březinou a obešla se bez zranění.

Motoristé, dejte pozor na silnici č. 184 u Všerub na Domažlicku, pobíhá tu po vozovce býk!

Dvě osobní auta se před osmou hodinou ráno srazila v Plzni u FN Bory za křižovatkou se Samaritskou. Nikdo nebyl zraněn.

Kamion a dodávka se před půl sedmou ráno srazily na silnici č. 605 u Kařezu na Rokycansku. Jízdní pruh pro nákladní vozidla je neprůjezdný, nehoda se obešla bez zranění.

QAP.cz pro Vás sleduje i situaci na dálnici D5!

Ve směru na Prahu se mezi 14,5 km a 13,5 km provádí údržba a oprava svodidel, levý jízdní pruh bude neprůjezdný  do 17 hodin.

Ve směru na Rozvadov je mezi 89.3 a 90.5 km pravý jízdní pruh uzavřen, oprava povrchu vozovky tu potrvá do 19 hodin.

Ve směru na Rozvadov je mezi 117 a 117.2 km uzavřen pravý jízdní pruh uzavřen kvůli opravě povrchu vozovky, která potrvá do 20 hodin.

Ve směru na Rozvadov je mezi 110.8 a 110.9 km pravý jízdní pruh uzavřen, opravuje se povrch vozovky, a to až do 17 hodin.

Ve směru na Prahu se mezi 19.5 a 14 km opravují výtluky a trhliny, pravý jízdní pruh bude uzavřen do 17 hodin.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT