QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pokus o vraždu v restauraci na Klatovsku! Pachatel byl nakonec dopaden!

02.08.2020 17:22

V obci Nýrsko na Klatovsku došlo k pokusu o vraždu v místní restauraci. Muž byl bodnut do krku a s vážným zraněním byl transportován letecky do Fakultní nemocnice Plzeň. 

ilustrační foto_QAP foto (14)

V sobotu krátce po půlnoci se v místním pohostinství v Nýrsku odehrál pokus o vraždu. Dva muži se dostali do konfliktu. Jeden z můžu způsobil druhému řezné poranění střepem v oblasti krku. Útočník poté z místa utekl. Do příjezdu záchranářů byla muži poskytnuta první pomoc svědky incidentu. Na místo události přijela záchranná služba a muž byl následně letecky transportován do Fakultní nemocnice Plzeň. 

 

"Na místo byly operačním důstojníkem vyslány dostupné hlídky policie, které po příjezdu začaly okamžitě pátrat po pachateli. Velké díky patří přítomným svědkům, kteří policistům muže popsali a upřesnili směr, kterým podezřelý měl utíkat. Policisté na základě svědeckých výpovědí a stop určili ubytovnu, ve které se podezřelý mohl ukrývat, a v jednom z bytů ho také zadrželi. Zadržený 33letý muž byl posléze umístěn do policejní cely," uvedla policejní mluvčí markéta Fialová. 

 

FOTO: ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24