Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Brutální lupič je ve vazbě! Hrozí mu dvanáct let vězení, FOTKY

20.01.2015 17:47     20.01.2015 18:34

Soud v úterý poslal do vazby 21letého Jana B., který v minulém týdnu pobodal v Plzni svoji bývalou přáítelkyni. Před tím ji ještě okradl. Nebezpečného útočníka se podařilo dopadnout o víkendu.

FOTO_krimi-plzen (3)
FOTO_krimi-plzen (1)FOTO_krimi-plzen (2)FOTO_krimi-plzen (3)

Přesně týden po tom, co 21letý Jan B. zaútočil nožem na svoji bývalou přítelkyni v Plzni, soud rozhodl o jeho umístění do vazby. Mladík zaútočil na mladou ženu v bytě na Vinicích v úterý 13. ledna v podvečer. Policii unikal několik dnů, dopadnout se ho podařilo o víkendu.

K brutálnímu napadení mladé dívky došlo v minulém týdnu v bytě v Břeclavské ulici v Plzni na Vinicích. Od té doby byla policie v pohotovosti a Jan B. se ocitl na seznamu celostátně hledaných. Dopadnout se ho podařilo o uplynulém víkendu nedaleko Kokořova na Plzeňsku. Podrobnosti najdete v článku zde.

V úterý poslal soud mladíka do vazby, kde si počká až na soudní proces. Za loupež mu hrozí až 12 let vězení. Jeho útok na dívku byl velmi surový. Skončila s mnohačetnými zraněními v nemocnici. Rány nožem jí přitom zasadil v podstatě už úplně "zbytečně" a svědčilo to o jeho brutalitě. "Pod pohrůžkou zabití donutil poškozenou napsat i PIN kód ke kartě. Poté, co mu napadené PIN kód vydala, v podstatě bezdůvodně ji napadl a během útoku jí zasadil několik bodných a bodnořezných ran nožem," popsala tehdy mluvčí policie Hana Štefflová. Více se dočtete v článku zde.

Jan B. se nicméně do povědomí policistů dostal několikrát i v minulosti. Naposledy o Vánocích, kdy ho policisté naháněli zdrogovaného v autě. Nezastavil ho ani výstřel, který mu poškodil pneumatiku. S autem skončil v rybníku a následně v rukou policistů. Do vazby ale tehdy ještě neputoval.

FOTO: www.krimi-plzen.cz

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství