Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Záchytka praskala ve švech! Strážníci se kvůli opilcům nezastavili

16.03.2016 10:01

Pořádně rušno bylo v noci na středu na plzeňské záchytce. Během pár hodin tam plzeňští strážníci převezli hned několik lidí. Jednoho z opilců odváželi rovnou z baru...

FOTO_Městská policie Plzeň

Plné ruce práce měli s opilci strážníci v noci na středu v Plzni. Na záchytku vyrazili v průběhu prá hodin hned třikrát. Na závěr převáželi do speciálního zařízení opilého muže rovnou z baru.

"Prvního opilce včerejší noci nalezli strážníci na základě telefonického oznámení v Bezručově ulici, v půl osmé večer. Ležel tady částečně ve vozovce. Jednačtyřicetiletý muž z jižního Plzeňska nebyl schopen moc komunikovat, ale alespoň se snažil omlouvat své chování. Dechová zkouška u něj prokázala přítomnost přes 2,5 promile. Jelikož však ve svém stavu ohrožoval své zdraví, odvezli jej strážníci na záchytku k vystřízlivění," přibližuje první případ mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Nedlouho po prvním opilci, vyjížděli strážníci k 35letému muži z Litohlav, který si ustlal na zastávce autobusu v Nákupní ulici.

Popíjení v jednom z barů na Doubravce pak přehnal 57letý Slovák. "Třetím převáženým opilcem noční služby strážníků byl sedmapadesátiletý muž původem ze Slovenska. Ten to přehnal s alkoholem v jednom z barů na Doubravce. Když jej obsluha požádala o zaplacení, začal se k ní chovat hrubě a zaplatit odmítal. S hlídkou strážníků, kteří na místo dorazili, již nedokázal ale srozumitelně komunikovat. Ze svého jednání se bude zodpovídat po svém vystřízlivění," přidává poslední případ mluvčí městské policie.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT