Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Dva čelní nárazy do stromu na Klatovsku. Jeden řidič odmítl dechovou zkoušku - FOTKY

10.04.2024 17:48

Hned dva čelní nárazy osobních vozidel do stromu řešily dopoledne složky IZS na Klatovsku.

Nehoda Klatovsko u Bystřice Nehoda Klatovsko u Bystřice
Nehoda Klatovsko u BystřiceNehoda na Klatovsku u BystřiceNehoda u Bystřicenehoda u Javornéauto narazilo do stromu u JavornéNehoda JavornáNehoda Klatovsko Bystřice

Na silnici č.192/II u Bystřice nad Úhlavou havarovalo dopoledne osobní auto. Podle informací z místa auto narazilo do stromu a řidič se zranil. "Řidič r. 1989 jel s vozidlem Škoda Octavia ve směru jízdy od Bystřice na Úborsko. Podle dosud zjištěných informací při projíždění pravotočivé zatáčky vyjel z dosud nezjištěných příčin vlevo mimo komunikaci, kde čelně narazil do stromu. Řidič byl převezen k lékařskému ošetření," uvedla mluvčí policie Iva Vršecká.

Řidič odmítl dechovou zkoušku. "Na místě se odmítl podrobit dechové zkoušce, následně se v nemocnici podrobil lékařskému vyšetření a odběru krve ke zjištění, zda nebyl během jízdy ovlivněn alkoholem. Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," doplnila dále mlvučí policie.

Muž měl naštěstí jen lehká zranění. "Muže transportujeme s lehkým zraněním do Klatovské nemocnice," upřesnila muvčí záchranky Andrea Divišová.

Další nehoda u Javorné...

Před devátou hodinou dopoledne narazila řidička do stromu při cestě do Klatov. "Na silnici 27/I v serpentinách nad Javornou havarovalo jedno osobní auto. Zraněnou osobu jsme předali ZZS a provedli protipožární opatření," řekl mluvčí hasičů Petr Poncar.

Řidička skončila v nemocnici. "Ženu r.1975 jsme transportovali s lehkým zraněním do Klatovské nemocnice," uvedla Andrea Divišová.

Jak k nehodě došlo, popsala mluvčí policie. "Řidička r. 1975 jela s elektrovozidlem ve směru jízdy od Železné Rudy na Klatovy. Podle dosud zjištěných informací v prudké levotočivé zatáčce vyjela z dosud nezjištěných příčin vpravo mimo komunikaci, kde čelně narazila do stromu. Řidička byla převezena k lékařskému ošetření, provedená dechová zkouška byla negativní. Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," uvedla Iva Vršecká.

foto: HZSPK

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT