QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie pátrá po dvanáctileté Adrianě. Viděli jste ji?

02.07.2020 20:43

Dívka byla svěřena do ústavní výchovy. Při společné vycházce v Plzni na Lochotíně utekla a do výchovného zařízení se dosud nevrátila.

Adriana Marie Tomková se narodila 19. srpna 2008. Trvalé bydliště má v Bělé nad Radbuzou v ulici Za Pivovarem.

"Pohřešovaná dívka je střední až silnější postavy vysoké cca 156-158 cm, má zelené oči a rovné středně dlouhé obarvené vlasy na rezavočervenou barvu. Je zdánlivého stáří 11 až 12 let,“ sděluje policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Dívka 30. června 2020 krátce před šestou hodnou večer utekla při společné vycházce na konečné tramvaje linky č. 1 v Plzni na Lochotíně v Tachovské ulici a dosud se do výchovného zařízení nevrátila.

"Na sobě měla naposledy oblečené modré kraťasy, černé tričko v přední části potrhané, na hlavě nasazenou červenou kšiltovku a na nohou obuté růžové pantofle,“ dodala mluvčí.

Policie žádá o pomoc při pátrání veřejnost. "Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158,“  uzavřela Veronika  Hokrová.    

FOTO: Policie ČR                                                                                                       

                                                                                                               

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24