Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

V Plaze se koná Autosalon 2011

18.05.2011 8:53

Auta nejrůznějších značek a nejen to, můžete opět po roce obdivovat na Autosalonu, který se od 19. do 21. května koná v areálu bývalého výstaviště za OC Plaza v Plzni!

Od čtvrtka 19. do soboty 21. května se v areálu bývalého Výstaviště za OC Plaza Plzeň koná Autosalon 2011. Těšit se můžete na přehlídku různých značek automobilů, ale i bohatý doprovodný program, při kterém se pobaví dospělí i děti!

Největší výstava v regionu nabídne po tři dny přehlídků různých automobilů, vozítek, kárek, motorek, samohybů a všeho, co má alespoň dvě kola a ke svému pohonu používá motor. "Návštěvníci budou moci obdivovat většinu značek, které se prodávají na českém trhu," zvou organizátoři s tím, že jakýkoliv vůz tak bude možné obejít ze všech stran a prohlédnout si jej do nejmenších detailů a zájemci si budou moci zkusit testovací jízdu, nebo si ji případně domluvit.

Vstupenka na Autosalon 2011 stojí 20 korun. Více najdete na www.autosalon-plzen.cz.

Foto: www.autosalon-plzen.cz

Doprovodný program Autosalonu 2011

Čtvrtek 19. května

agility, půjčovna dětských čtyřkolek (přilby s sebou), skákací hrad pro děti

Pátek 20. května

RC-HD-TRUCK,  Besip, půjčovna dětských čtyřkolek (přilby s sebou), skákací hrad pro děti, hasiči Koterov - hašení auta,

Sobota 21. května

IZS (integrovaný záchranný systém), hasiči Nepomuk - vyproštění z vozidla, pyrotechnická služba vojenské policie, půjčovna dětských čtyřkolek (přilby s sebou), skákací hrad pro děti, RC-HD-TRUCK, ÚAMK – otočný simulátor, hasiči Koterov - hašení auta, modely aut.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT