QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie pátrá po neznámém řidiči! Srazil cyklistu a ujel - FOTKY

21.01.2019 7:59

Policie aktuálně šetří nehodu, ke které došlo v závěru minulého týdne na Rokycansku. Zatím neznámý řidič tam srazil cyklistu, ani nezastavil a ujel. Cyklista skončil v péči záchranky.

1
12

Nehoda se stala ve čtvrtek 17. ledna krátce po 22. hodině na silnici II. třídy číslo 605 u areálu firmy Biggest. Policie c současné době páteá po řidiči auta a shání svědky, kteří by pomohli.

"Od obce Holoubkov směrem na Mýto jel na jízdním kole značky Olpran 60letý cyklista. Z dosavadního šetření vyplývá, že na rovném úseku před vjezdem do areálu uvedené firmy došlo na pravé krajnici vozovky ke střetu s blíže nezjištěnou částí dosud neznámého vozidla. Jeho řidič na místě nezastavil a pokračoval dál, aniž by poskytl první pomoc zraněnému cyklistovi. Tu poskytl až náhodný svědek, který cyklistu ležícího na okraji komunikace nalezl. Z místa byl cyklista převezen záchrannou službou do nemocnice," popisuje nehodu mluvčí policie Dagmar Jroušková s tím, že policisté provedli s cyklistou dechovou zkoušku, která byla negativní. Za jízdy měl cyklista na hlavě řádně připevněnou helmu.

Policie nyní shání svědky, kteří by s vyšetřováním pomohli. "Rokycanští dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace k uvedené nehodě, jež by napomohly jejímu řádnému prošetření, aby se jim ozvali na tel.: 974 335 259. Informace mohou sdělit také na linku tísňového volání 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24