Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Muž byl napaden divokým prasetem! Zvíře zneškodnil policista služební zbraní

07.04.2024 21:00

V neděli 7. dubna v podvečerních hodinách přijali policisté oznámení o pohybu agresivního divokého prasete v Blovicích. Zvíře napadlo muže, který musel být letecky transportován do plzeňské nemocnice.

zastřelené prase_PČR

"Dnes krátce po 18 hodině jsme přijali oznámení, že po jedné z obcí na jižním Plzeňsku se pohybuje agresivní divoké zvíře, divoké prase," informovala mluvčí policie. "Na místo byla přivolaná policejní hlídka, která divoké prase, jež bezprostředně ohrožovalo život a zdraví osob, útočilo a vážně zranilo muže, za použití služební zbraně, zneškodnila," uvedla policejní mluvčí s tím, že případem se dále zabývají a zjišťují další okolnosti.

Muž byl letecky transportován do nemocnice. "Záchranáři na místě ošetřili muže ročník 1990, který utrpěl středně těžká zranění způsobená prasetem a byl při vědomí transportován cestou Lzs na akutní příjem Fn-Lochotín," doplnila mluvčí záchranky.

Foto PČR

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT